Silivrili Melek Sare’den İstanbul Birinciliği Gururu

Silivri Gazi İlkokulu öğrencisi Melek Sare Uzunoğlu, Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası İstanbul Finali’nde birinci olarak Türkiye finaline katılma hakkı kazandı.

Gündem Yayın: 07 Mayıs 2026 - Perşembe - Güncelleme: 07.05.2026 18:30:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 33 sn.
133 okunma
Google News

Silivri Gazi İlkokulu 3/C sınıfı öğrencisi Melek Sare Uzunoğlu, 8. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası İstanbul Finali’nde önemli bir başarıya imza attı.
Öğretmeni Hülya Demirci’nin rehberliğinde turnuvaya hazırlanan Uzunoğlu, İstanbul finalinde birinci olarak hem okulunu hem de Silivri’yi gururlandırdı.
Elde ettiği İstanbul birinciliğiyle Türkiye finaline katılmaya hak kazanan başarılı öğrenci, Konya’da düzenlenecek finalde Silivri’yi temsil edecek. Bu başarı, okul camiasında ve ilçede büyük sevinçle karşılandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.